Tehnički pregled i registracija vozila Motograd Novi Sad

О НАМА

Сврха нашег постојања јесте Ваша потреба да постоји место где можете обавити регистрацију возила у пар једноставних корака.

Налазимо се између Вас и државних служби које су нам повериле послове од јавног интереса у циљу безбедности саобраћаја на путевима. Свесни чињенице да је време непроцењив ресурс у нашим животима, својим посредовањем остварујемо нашу мисију.

МОТО ГРАД је својим начином пословања развио бренд пружања персонализоване услуге у процесу вршења техничког прегледа и регистрације возила са јасном мисијом ТУ СМО ЗА ВАС!
Многобројне ситуације кроз које смо прошли за више од 15 година нашег постојања и бављења овим послом дефинисале су концепт и мото нашег рада да НАЈБОЉЕ ЈЕ ЗАЈЕДНО!

Када кажемо да је најбоље заједно, пре свега мислимо на све оне ситуације, препреке и изазове на заједничком путу за које је потребно разумевање, стрпљење, стручност, вештине, залагање као и сналажљивост обеју страна. Спровођење прописа и испуњавање услова понекад доводи у наизглед бесмислену ситуацију целокупан процес кроз који заједно пролазимо са истим циљем. Наш успех је када до циља долазимо на обострано задовољство.

То смо МИ, а огромно искуство, поузданост и традиција обављања наше делатности једнако као и лојална дугогодишња база наших клијената која се сваком годином увећава је гаранција да ћемо успешно завршити све послове у вези регистрације возила.

Јер, препознајемо се!