Tehnički pregled i registracija vozila Motograd Novi Sad

o nama

Svrha našeg postojanja jeste Vaša potreba da postoji mesto gde možete obaviti registraciju vozila u par jednostavnih koraka.

Nalazimo se između Vas i državnih službi koje su nam poverile poslove od javnog interesa u cilju bezbednosti saobraćaja na putevima. Svesni činjenice da je vreme neprocenjiv resurs u našim životima, svojim posredovanjem ostvarujemo našu misiju.

MOTO GRAD je svojim načinom poslovanja razvio brend pružanja personalizovane usluge u procesu vršenja tehničkog pregleda i registracije vozila sa jasnom misijom TU SMO ZA VAS!
Mnogobrojne situacije kroz koje smo prošli za više od 15 godina našeg postojanja i bavljenja ovim poslom definisale su koncept i moto našeg rada da NAJBOLjE JE ZAJEDNO!

Kada kažemo da je najbolje zajedno, pre svega mislimo na sve one situacije, prepreke i izazove na zajedničkom putu za koje je potrebno razumevanje, strpljenje, stručnost, veštine, zalaganje kao i snalažljivost obeju strana. Sprovođenje propisa i ispunjavanje uslova ponekad dovodi u naizgled besmislenu situaciju celokupan proces kroz koji zajedno prolazimo sa istim ciljem. Naš uspeh je kada do cilja dolazimo na obostrano zadovoljstvo.

To smo MI, a ogromno iskustvo, pouzdanost i tradicija obavljanja naše delatnosti jednako kao i lojalna dugogodišnja baza naših klijenata koja se svakom godinom uvećava je garancija da ćemo uspešno završiti sve poslove u vezi registracije vozila.

Jer, prepoznajemo se!